HostEasy is een jong, snelgroeiend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in webhosting en domeinnamen. Wij hanteren lage prijzen zonder dat deze afbreuk doen aan de kwaliteit en service van onze diensten.

Registratie op eigen naam

HostEasy is betrouwbaar, gebruiks en klantvriendelijk en professioneel. De domeinnamen worden op uw eigen naam geregistreerd, u bent dus zelf houder en alle rechten komen aan u toe.

Gratis wijziging van gegevens

U kunt zelf in het klantenpanel zonder bijkomende kosten, uw nameserver en houdergegevens wijzigen.

DirectAdmin

Bij al onze hosting pakketten krijgt u gratis het beheersysteem DirectAdmin, inclusief Installatron, zodat u uw websites gemakkelijk kunt beheren en met enkele muisklikken vele scripts zoals phpBB, WordPress, Joomla en Magento kunt installeren.

Backups

Van de servers wordt dagelijks een back-up op een externe locatie gemaakt om uw gegevens te beschermen. Ook bieden wij de optie om bestanden op bestand niveau terug te halen. Tot maximaal 14 dagen terug. Mocht u dus iets verkeerd hebben gedaan, en heeft u zelf geen backup. Geen probleem wij kunnen uw bestanden in een paar klikken voor uw terug zetten.

Netwerk uptime

De ervaring leert dat onze servers een uptime hebben van 99,9%. Zo bent u er altijd verzekerd van dat uw websites bereikbaar zijn. Mochten onze servers er onverhoopt toch een keer uit liggen, dan kunt u altijd contact opnemen en stellen wij alles in het werk om deze zo snel mogelijk weer online te krijgen.

Voordelige tarieven

Wij houden niet van het verhogen van onze prijzen. Mocht er toch sprake zijn van een prijsverhoging dan stellen wij u ruim van te voren, per e-mail, op de hoogte.

Geen verborgen kosten

Wij rekenen geen setup kosten, geen activatiekosten en u krijgt gewoon gratis support. Ook rekenen wij geen kosten voor het wijzigen van uw nameservers. Kortom, bij HostEasy houden we niet van verborgen kosten.

Opzeggen

Via het klantenpanel kunt u tot een maand voor de einddatum van uw domeinnaam of hostingpakket aangeven of u deze wilt opzeggen. Twee weken voor deze uiterste opzegdatum, ontvangt u een e-mail die u hieraan herinnert.